eng / slo

Otvoritev Sortirno pakirnega centra

03.09.2010

Danes družba Evrosad odpira nov sortirno pakirni center, ki predstavlja pomemben mejnik v razvoju družbe, kakor tudi sadjarstva v regiji in Sloveniji. Otvoritve se bo udeležil tudi minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Dejan Židan.

Gradnja novega sortirno pakirnega centra v vrednosti 3,8 mio EUR se je pričela konec januarja 2010. Do 45% opravičljivih stroškov je financirano iz državnih in evropskih nepovratnih sredstev. Zgradba sortirno pakirnega centra se razprostirata na skupni površini 4000 m2, od tega je 2000 m2 sortirnega in pakirnega dela v pritličju, ostalih 2000 m2 v prvi etaži pa je namenjeno skladiščnim in garderobnim prostorom. Odpremni prostor pa omogoča kapaciteto 6 kamionov.

Sortirno pakirni center je za podjetje velika pridobitev, saj pomeni moderno avtomatizirano pripravo sadja za trg z visokimi zmogljivostmi ter ustreza najvišjim standardom in predpisom.

http://posavje.info/novice/otvoritev-evrosadovega-sortirno-pakirnega-centra-dodana-fotogalerija.html

http://www.dolenjskilist.si/2010/09/03/32501/novice/clanek/Novo_v_Evrosadu_Na_uro_sortirajo_za_tovornjak_sadja/Preberite tudi

» Vse objave
Avtorji