Evrosad je vodilni slovenski pridelovalec sadja, ki v sodelovanju z naravo prideluje jabolka, hruške, breskve in jagode najvišje kakovosti.

evelina, novo jabolko slovenskih sadjarjev

Hrustljavo sočna, slajšega okusa z blago kislino in značilno prijetno aromo. Prepoznali jo boste tudi po zaščiteni rumeni nalepki.

Več o jabolkih Evelina

sveži in slovenski darilni paketi

Darilo je nekaj, kar poveže ljudi med sabo in jim pričara nasmeh na obraz. Če pa vam darilo skozi brbončice zadovolji še okus in pričara doživetje pristnih lokalnih pridelkov, pa je zgodba še toliko bolj popolna.

Oglej si ponudbo paketov

evrosadova tržnica

V naših prostorih smo uradno odprli vrata maloprodajne trgovine, kjer lahko skozi vse leto kupujete sadje in zelenjavo. Velik del sadja je iz lastne pridelave, nekaj pa tudi iz pridelave lokalnih pridelovalcev.

Več o tržnici

SVEŽE SADJE IN DOMAČI RECEPTI

Edinstvena geografska lega in ugodne klimatske razmere omogočajo pridelavo najkakovostnejših sort, ki v Posavju dozorijo prej kot drugje v osrednji Evropi. Poleg svežega sadja izdelujemo tudi naravne sokove in visoko kvalitetno viljamovko Zima.

Več o ponudbi

SVEŽE SADJE IN DOMAČI RECEPTI

Edinstvena geografska lega in ugodne klimatske razmere omogočajo pridelavo najkakovostnejših sort, ki v Posavju dozorijo prej kot drugje v osrednji Evropi. Poleg svežega sadja izdelujemo tudi naravne sokove in visoko kvalitetno viljamovko Zima.

Več o ponudbi

DIALOG Z NARAVO

Pri pridelavi sadja sledimo najvišjim zahtevam integrirane pridelave in uporabljamo le okolju najbolj prijazna sredstva. Prav tako pa vsako leto povečamo delež BIO sadja. Celoten postopek pridelave je pod stalnim nadzorom pristojnih služb in inšpekcijskih organov.

Več o kakovosti

NARAVA IN LJUDJE

Usmerjenost v ljudi je ena izmed naših osnovnih vrednot, zato si prizadevamo ustvariti primerno delovno okolje za vse zaposlene. Neprestano vlaganje v znanje in tehnološki razvoj sta temeljni načeli našega poslovanja.

Več o zaposlenih

DEDIŠČINA NAŠE REGIJE

Pri našem delu spoštujemo tradicijo sadjarstva, ki v Posavju sega nazaj vse do leta 1952. Skupaj s strokovnjaki agronomije in okoljevarstva zagotavljamo skrb za trajnostno uporabo zemlje in dolgoročno zmanjševanje našega okoljskega odtisa.

Več o tradiciji

POSTOPEK PRIDELAVE

Od zimskega obrezovanja in spomladanskega sajenja do poletnega namakanja ter jesenskega obiranja. Preden jabolko konča na mizi naših kupcev, mora opraviti dolgo pot.

Več o pridelavi